Стало відомо, коли будуть представлені нові моделі iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли будуть представлені нові моделі iPhone

Фондовий ринок
924
Американська Apple Inc. проведе презентацію нових моделей смартфонів iPhone 12 вересня у своїй штаб-квартирі в Купертіно, пишуть різні ЗМІ, журналісти яких отримали відповідні запрошення.
Очікується, що на заході будуть представлені три нові моделі, зовнішній вигляд яких буде схожий з нинішнім флагманом – iPhone X.
Як повідомляли раніше ЗМІ з посиланням на джерела, одна з моделей буде флагманською. Вона отримає OLED-екран на основі органічних світлодіодів з діагоналлю близько 6,5 дюйма. Смартфон може стати найбільшим iPhone і одним з найбільших на ринку.
Також вийде оновлення iPhone X, представленого в 2017 році, з поліпшеною камерою і підвищеною швидкістю обробки даних.
Нарешті, третя модель прийде на заміну iPhone 8, а його ціна при цьому зменшиться. Пристрій буде мати екран з діагоналлю 6,1 дюйма (у iPhone X – 5,8 дюйма), краї корпусу зроблять алюмінієвими, а не з нержавіючої сталі, як у iPhone X. Апарат обладнають рідкокристалічним екраном (iPhone X оснащений OLED екраном). Зміниться колірна гамма смартфону.
Хочете купити новий телефон, але не вистачає коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе обрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги щодо кредитних продуктів і пропонуємо найкращі варіанти:
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас