Уряд планує продовжити ціну на газ для населення до жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд планує продовжити ціну на газ для населення до жовтня

Енергетика
1759
Кабінет Міністрів планує продовжити дію постанови №187, за якою визначається чинна ціна газу для населення, до 1 жовтня.
Про це Українським Новинам повідомило джерело.
“Дію постанови буде продовжено ще на місяць – до 1 жовтня”, – сказав співрозмовник.
За словами міністра соціальної політики Андрія Реви, переговори з МВФ про ціну газу тривають і їх ведуть безпосередньо представники Міністерства фінансів і НАК “Нафтогаз України”.
27 серпня Рева підтвердив, що якщо в найближчі дні не вдасться знайти компромісний варіант, то термін дії існуючої ціни на газ для населення може бути продовжений.
Кабінет Міністрів продовжив до вересня 2018 року дію постанови №187 про покладання спеціальних зобов’язань на “Нафтогаз України” і обласні газопостачальні компанії постачати населенню і підприємствам теплокомуненерго природний газ без зміни поточних цін.
Згідно з рішенням, ціна газу для поставок населенню і ТКЕ до 1 вересня залишиться на колишньому рівні – 4 942 грн за тис. куб. м, а для кінцевого споживача з урахуванням ПДВ та інших зборів – 6 958 гривень за тис. куб. м.
В кінці травня Кабмін продовжив спецзобов’язання “Нафтогазу” з постачання газу населенню і ТКЕ без зміни ціни до серпня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас