СГ "ТАС" виплатила 570 тис. грн за викрадене авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила 570 тис. грн за викрадене авто

Особисті фінанси
52
В Україні дедалі частішають випадки викрадення автомобілів. При цьому, якщо раніше злодії ретельно «готувалися» до скоєння злочину, детально планували його, відслідковуючи впродовж кількох днів чи навіть тижнів всі маршрути власника автівки, чітко фіксуючи час, коли машина перебуває без нагляду, тощо, то сьогодні угони часто-густо носять «спонтанний» характер.
Принаймні, саме такий інцидент стався нещодавно в Запоріжжі. Мешканець Запорізької області, перебуваючи у справах в обласному центрі, аж ніяк не міг припустити, що додому повернеться вже без своєї машини. Вирішивши по дорозі «заскочити» в супермаркет, водій Nissan буквально на кілька хвилин залишив автівку без нагляду на імпровізованій парковці біля магазину. Втім, цього часу вистачило невідомим зловмисникам, щоб поцупити авто.
Звернення потерпілого автовласника до правоохоронних органів бажаного результату, на жаль, не дало – Nissan й досі перебуває у розшуку. Однак наодинці зі своїми проблемами чоловік не залишився – наявність вчасно оформленого договору страхування наземного транспорту ЄвроКАСКО 5 зірок від СГ «ТАС» забезпечило надійний страховий захист та оперативну виплату належного відшкодування в розмірі 570 тис. грн.
Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» є унікальним на українському ринку автострахування, адже включає в себе п’ять різних програм для всіх сегментів автовласників – з урахуванням їх індивідуальних потреб в рівні страхового захисту, фінансових можливостей та водійського досвіду. Таким чином, абсолютно кожний автовласник може в рамках одного договору, що, до речі, відповідає найвищими європейським стандартам автострахування, обрати для себе оптимальний варіант страхування свого транспортного засобу. Додамо, що мінімальний тариф за договором «ЄвроКАСКО» становить лише 0,99%.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас