Центр Біржових Технологій — Чернівці прямують до фінансової стабільності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Центр Біржових Технологій — Чернівці прямують до фінансової стабільності

Технології&Авто
347
Центр Біржових Технологій — Чернівці прямують до фінансової стабільності
«ЦБТ в Чернівцях має стати компанією, яка буде давати впевненість кожному у завтрашньому дні» — Дмитро Ротар, Центр Біржових Технологій (Чернівці).
Компанію Центр Біржових Технологій було засновано у далекому 1997 році, та за цей час ЦБТ став лідером у сфері фінансового консультування. Покращення фінансової грамотності українців та можливість організації пасивного доходу для кожного громадянина — ось та мета, якої прагне компанія з самого початку її діяльності в Україні.

Центр Біржових Технологій (Чернівці): фінансова незалежність — не мрія, а реальність

Центр Біржових Технологій — Чернівці прямують до фінансової стабільності
Шість офісів європейського рівню, дружня команда молодих спеціалістів, навчальні курси та семінари, які дозволяють кожному заробляти, користуючись досвідом фінансистів міжнародного класу — ось чим є сьогодні Центр Біржових Технологій. Чернівці — важлива частина перспективної команди. Робота, яка ведеться в чернівецькому офісі, спрямована на підвищення рівню обізнаності мешканців міста в сфері фінансових ринків. Реклама, семінари, особисте спілкування — все це доводить українцям, що ЦБТ — це компанія, з якою можливо гідно заробляти.
Що потрібно спеціалістам для продуктивної діяльності та розвитку компанії? Фінансова впевненість та сприятливі умови праці — комфортний офіс, сучасна техніка, робоча атмосфера. Центр Біржових Технологій (Чернівці), як і інші офіси компанії, дбає про кожного працівника та формує умови для професійного росту.
Бажаєте стабільності та фінансової незалежності? Центр Біржових Технологій (Чернівці) запрошує вас! Програма курсів та семінарів побудована таким чином, що ви можете почати заробляти відразу після її проходження. Крім того, співробітники ЦБТ на власних коштах покажуть вам, що це легше, ніж здається на перший погляд.

Дмитро Ротар: «Прагну до того, щоб кожен мешканець Чернівців, а також навколишніх районів, дізнався про ЦБТ та можливості заробітку разом з нами»

Центр Біржових Технологій — Чернівці прямують до фінансової стабільності
Нещодавно на посаду керівника чернівецького офісу ЦБТ був призначений Дмитро Ротар. Дмитро закінчив Буковинський університет, працював викладачем, але завжди був захоплений темою фінансових ринків та трейдерства.
«Сподіваюсь, що за декілька років мені вдасться досягти того рівня, коли кожен в Чернівцях та за їх межами буде знати про ЦБТ і в кожного буде прагнення стати нашим клієнтом. Для цього я хочу зробити все можливе. Хочу, щоб люди зрозуміли, що на фінансових ринках, за допомогою нашої компанії, справді можна пристойно заробляти», — таку мету ставить перед собою Дмитро Ротар, директор Чернівецького офісу ЦБТ. Його власний досвід — найкращий доказ перспективності цього бізнесу.
Навіть, якщо ви зовсім незнайомі зі сферою фінансових ринків, з часом ви можете стати впевненим спеціалістом. Центр Біржових Технологій (Чернівці) — єдина компанія в регіоні, що надає можливість реалізувати себе в цій сфері.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас