"Укравтодор" обговорив зі Світовим банком запуск проекту концесійної траси Львів-Краковець — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укравтодор" обговорив зі Світовим банком запуск проекту концесійної траси Львів-Краковець

Казна та Політика
232
Керівництво “Укравтодору” і представники Світового банку провели зустріч, на якій обговорили запуск проекту будівництва концесійної дороги Львів-Краковець, яка стане складовою частиною міжнародної траси GO Highway (Гданськ-Одеса).
“Нове будівництво з’єднає Україну з польським автобаном А4, який проходить через Південну Польщу до кордону з Німеччиною, а також з дорогою S19, що веде на Варшаву, Гданськ. Нова дорога в Україні стане стимулом для економічного зростання і вплине на розвиток транзитного потенціалу України”, – відзначили в “Укравтодорі”.
В ході зустрічі учасники обговорили питання міжнародного досвіду втілення таких проектів, зупинилися на можливих сценаріях його реалізації в Україні, приділили увагу залученню коштів для будівництва дороги.
Представники Світового банку підкреслили необхідність збільшення пропускної спроможності на контрольно-пропускних пунктах і ​​спрощення митних і прикордонних процедур, від чого буде залежати привабливість цього проекту. На зустрічі мова йшла про необхідність активної взаємодії з Держприкордонслужбою з метою прискорення проходження контролю та створення єдиного вікна на КПП.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас