Контрабанда лісу: Гройсман каже, що оприлюднять "цікаві прізвища" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Контрабанда лісу: Гройсман каже, що оприлюднять "цікаві прізвища"

Казна та Політика
557
Виконувач обов’язкыв голови ДФС Мирослав Продан протягом наступного місяця оприлюднить прізвища осіб, причетних до контрабанди лісу.
Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив журналістам у Луцьку.
“Ми зараз викрили і, я думаю, що він (Продан – ред.) протягом наступного місяця оприлюднить досить цікаві прізвища тих, хто займався контрабандою лісу в Україні і приховує ці схеми, а також багато іншої інформації, яку ми відкрито будемо давати суспільству”, – сказав глава уряду.
За словами Гройсмана, боротися з контрабандистами важко як керівнику уряду, так і керівництву митниці, ДФС.
“Ми прикрили два найсильніші клани, які керували всіма потоками контрабанди в Україні. Одного тільки закрили за матеріалами ДФС, на цьому наголошую Національній поліції – тільки закрили, як його відпустили під 120 тисяч застави, зараз другого закрили, і це для нас є постійна боротьба, в якій ми повинні перемогти”, – підкреслив Прем’єр-міністр.
Він зазначив, що оголосив війну контрабанді разом з ДФС, МВС, Нацполіцією, щоб припинили ввезення товарів за схемами. “Нам непросто – в цих структурах є паршиві вівці, які сприяли цим схемам. Але я буду захищати керівництво митниці і ДФС, які почали реальну боротьбу”, – додав Гройсман.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас