ЄБРР надав $20 млн кредиту двом підприємствам "Астарти" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР надав $20 млн кредиту двом підприємствам "Астарти"

Фондовий ринок
207
Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) надав кредит на поповнення оборотного капіталу в сумі $20 млн ТОВ “Зерно-Агротрейд” та ТОВ “Цукорагропром”, що належать агропромхолдингу “Астарта”.
“Астарта” буде впроваджувати сучасні IT-рішення, необхідні для точного землеробства, яке вона розвиває в Україні. Ці сучасні сільськогосподарські технології дозволять підвищити врожайність сільськогосподарських культур і зменшити використання мінеральних добрив на 15%”, – написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook старший радник із зовнішніх зв’язків ЄБРР Антон Усов у четвер.
За його словами, протягом наступних трьох років “Астарта” планує збільшити площу земель, на яких вона буде використовувати технології точного землеробства.
“У контексті даного проекту “Астарта” також запропонує високоякісну комплексну програму навчання для випускників шкіл і студентів, що бажають працювати в сільськогосподарському секторі України”, – зазначив А. Усов.

Довідка Finance.ua

  • “Астарта” – вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, який здійснює діяльність у Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській та Харківській областях.
  • До його складу входять вісім цукрових заводів, агрогосподарства з земельним банком близько 250 тис. га, соєпереробний завод, молочно-товарні ферми, комплекс з виробництва енергії з сільськогосподарських відходів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас