СГ "ТАС" виплатила понад 600 тис. грн за пошкоджений Volvo — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила понад 600 тис. грн за пошкоджений Volvo

Особисті фінанси
18
Аварія із застрахованим Страховою групою «ТАС» позашляховиком Volvo XC90 сталася поблизу Житомира.
На слизькій після зливи трасі один з учасників дорожнього руху на автомобілі Ford не впорався з керуванням, в результаті чого його автівку розвернуло й винесло на сусідню смугу, якою в той момент їхав автомобіль клієнта СГ «ТАС». Незважаючи на всі зусилля водіїв обох автівок, уникнути зіткнення не вдалося, й дорогий позашляховик врізався в Ford. Внаслідок ДТП застрахований автомобіль зазнав серйозних пошкоджень, зокрема передньої частини кузову.
При цьому обсяг збитків, заподіяних власникові Volvo в результаті аварії, за висновком експертів, склав 609 727 грн. Саме цю суму й виплатила в рамках своїх зобов’язань за договором Правильне КАСКО Страхова група «ТАС», перерахувавши відшкодування на рахунок СТО, де ремонтуватиметься автомобіль.
Нагадаємо, СГ «ТАС» вже впродовж кількох років утримує позиції одного з визнаних лідерів ринку автострахування в Україні. Так, наразі продуктова лінійка компанії включає в себе великий перелік договорів страхування наземного транспорту, в тому числі й таких, що не мають аналогів в Україні, які максимально відповідають потребам та бажанням навіть найвибагливіших автовласників, забезпечуючи всебічний страховий захист на дорозі.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас