Volkswagen відкликає популярні серед українців автомобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen відкликає популярні серед українців автомобілі

Фондовий ринок
909
Volkswagen відкликає у всьому світі близько 700 тис. кросоверів Tiguan і компакт-венів Touran з панорамним дахом. Причина такого рішення — проблеми зі світловою панеллю на даху, які можуть призвести до пожежі.
У цих автомобілів світлова панель може пропускати вологу, через що можливе коротке замикання. Це збільшує ризик пожежі. Чи були через цей дефект зареєстровані нещасні випадки – не повідомляється.
Volkswagen Tiguan і Touran відкликають у всьому світі. У Німеччині, наприклад, перевірять понад 50 тис. примірників цих моделей. У всьому ж світі під це відкликання потрапило близько 700 тис. автомобілів. Частина з них, мабуть, знаходиться в Україні. У нашій країні Tiguan і Touran досить популярні. Особливо це стосується кросовера Tiguan.
Таким чином, в серпні поточного року Volkswagen вже вдруге оголосив про сервісну кампанію своїх автомобілів. Пару тижнів тому німецький автогігант відкликав 124 000 електромобілів і автомобілів з гібридною силовою установкою, бо в їх зарядних пристроях виявлено кадмій.
Цей хімічний елемент добре ізольований у зарядних пристроях. Прямої небезпеки для людини він не становить. Але при утилізації машин він може завдати шкоди екології.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас