Suzuki відібрав титул найприбутковішого автовиробника у BMW — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Suzuki відібрав титул найприбутковішого автовиробника у BMW

Технології&Авто
942
Згідно з результатами другого кварталу 2018-го, чистий прибуток Suzuki обігнав показники BMW – поточного лідера автоіндустрії за цим критерієм.
21 серпня 2018-го BMW втратив титул найприбутковішого автовиробника, повідомляє видання Jalopnik, з посиланням на німецьке джерело Handelsblatt Global.
Відповідно до фінансових звітів другого кварталу поточного року, чистий прибуток BMW склав 11,4% від загальних доходів, в той час як Suzuki змогли заробити 11,8%.
Тим не менш, за загальними результатами півріччя BMW досі залишається лідером.
У звіті німецької аналітичної компанії також зазначено, що автопромисловість Німеччини переживає проблеми останнім часом. Головні причини цього – так званий “дизельгейт”, торговий конфлікт між США і Китаєм та збитки від валютних ефектів».
Президент США Дональд Трамп планує відновити автопром США і вважає, що головною його проблемою є автомобілі з Європи.
Мільярдер хоче ввести додаткові 20% тарифів на всі авто, які вироблені за межами США. При цьому, американський ринок є одним з найбільш прибуткових для найбільших європейських автовиробників.
Продаж автомобілів і запчастин взагалі становить більшість експортного доходу Німеччини, і після заяви Трампа, акції Daimler, Volkswagen і BMW помітно впали.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас