WSJ: У США планують витратити $380 млн на безпеку виборів до Конгресу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WSJ: У США планують витратити $380 млн на безпеку виборів до Конгресу

Світ
56
Конгрес США асигнував штатам 380 мільйонів доларів на забезпечення безпеки виборів в Конгрес, які відбудуться в листопаді.
Про це повідомляє The Wall Street Journal.
Відзначається, що 135 млн доларів з цієї суми в Сполучених Штатах витратять на посилення кібербезпеки, а ще понад 102 млн доларів – на заміну електронних автоматів для голосування на інші, більш безпечні прилади.
Інші засоби використовують для вдосконалення баз даних виборців та засобів комунікації.
На початку серпня сенатор США Білл Нельсон заявив, що російські хакери проникли в деякі виборчі бази Флориди і можуть видалити зареєстрованих виборців напередодні виборів до Конгресу в листопаді, якщо системи не будуть належним чином захищені.
Як повідомлялося, ЦРУ очікує втручання РФ на майбутніх виборах США.
В кінці липня у соцмережі Facebook розповіли, що викрили нову скоординовану кампанію політичного впливу, щоб ввести в оману користувачів і організувати мітинги напередодні виборів Конгресу США в листопаді цього року.
У листопаді 2018 року в США повинні переобирати нижню палату Конгресу США – Палату представників, а також третину складу Сенату. Крім того, будуть переобиратися 39 губернаторів штатів і територій, а в кількох штатах відбудуться інші місцеві вибори.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас