Private banking Таскомбанк: Visa надала нові сервіси в аеропортах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Private banking Таскомбанк: Visa надала нові сервіси в аеропортах

Особисті фінанси
25
Власники платіжних карток VISA Infinite, емітованих Таскомбанком, можуть скористатися новими умовами відвідування залів очікування за програмою LoungeKey.
Тепер клієнти Private banking Таскомбанку, які володіють картками VISA Infinite, можуть безкоштовно відвідувати всі лаунжі Lounge Key у світі до 6 разів на рік. При цьому немає жодних вимог щодо наявності коштів на картці, активності чи обороту. Безкоштовно відвідати лаунж може тільки власник картки, а гості й візити, що перевищують норму сплачуються додатково по 27 доларів США. Нагадаємо, що в LoungeKey входить більше 800 залів очікування по всьому світові, зокрема в Борисполі та Жулянах.
«Карта VISA Infinite є найпрестижнішою платіжною карткою міжнародної платіжної системи Visa International, яка забезпечує своєму власнику високоякісний сервіс VIP рівня й, безумовно, підкреслює його статус. Упевнений, що наші клієнти вже встигли скористатися усіма перевагами цієї картки, а нові можливості від Visa зроблять поїздки ще комфортнішими та приємнішими», — підкреслив Олег Поляк, Заступник Голови Правління АТ «Таскомбанк».
Також для власників VISA Infinite діє знижка 50% на поїздку в аеропорт Київ та Бориспіль через службу таксі Uber й безкоштовне пакування багажу в аеропорту Бориспіль двічі на рік.
Крім цього, відмінною рисою картки VISA Infinite є програма страхування для подорожуючих за кордон — для власників картки Visa Infinite та членів їх сімей з лімітом покриття до 1 000 000 доларів США, за умови, що 50% вартості поїздки сплачено цією карткою.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас