Private banking ТАСКОМБАНК: поcлуга TAX Free стає ще комфортнішою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Private banking ТАСКОМБАНК: поcлуга TAX Free стає ще комфортнішою

Особисті фінанси
16
Тепер усі клієнти Private Banking ТАСКОМБАНКу мають можливість використовувати не лише весь функціонал додатку TaxFree4U, але й користуватися всіма новими додатковими послугами сервісу одночасно з повним переліком привілеїв від ТАСКОМБАНКу.
За допомогою мобільного додатку клієнти банку можуть повертати до 19% ПДВ з покупок на території однієї з 4 країн-учасниць Євросоюзу: Італії, Німеччини, Франції та Іспанії на свою банківську картку в найкоротші строки.
Для того, щоб максимально спростити процес повернення ПДВ, сервіс TaxFree4U запровадив нову послугу Personal Assistant: електронна версія заповненої декларації формується спеціалістами TaxFree4U й потім відправляється в адміністрацію готелю, де знаходиться клієнт. Працівники готелю самостійно роздруковують готову декларацію та надають її клієнтові на стійці реєстрації.
Таким чином, клієнту ТАСКОМБАНКу необхідно зробити всього 5 простих кроків для повернення ПДВ (VAT refund):
Встановити додаток TaxFree4U на смартфон чи планшет, заповнивши профіль та вказавши промокод TASVIP;
Зробити фото чеків за покупки й завантажити їх у додаток;
Отримати заповнену декларацію в додатку, e-mail або за допомогою Personal Assistant;
Поставити штамп у декларації на митному контролі аеропорту при вильоті й, після прибуття в аеропорт, опустити чеки з декларацією в спеціальний бокс TaxFree4U.
Отримати суму ПДВ на банківську картку ТАСКОМБАНКу.
«Наші клієнти часто подорожують до Європи, а шопінг — це невід’ємна частина практично будь-якої поїздки. Ми зі свого боку використовуємо всі сучасні технології та можливості, щоб надавати сервіс преміального рівня в будь-якій точці світу. Сьогодні завдяки нашим партнерам, шопінг за кордоном став не тільки приємним, але й більш економним. Так, з використанням додатку TaxFree4U й послуги Personal Assistant, процедура повернення ПДВ стане набагато комфортнішою та вигіднішою»,— підкреслив Олег Поляк, заступник голови правління АТ «ТАСКОМБАНК»
Основна мета додатку TaxFree4U — звільнити клієнтів від черг, помилок при заповненні декларації та інших складнощів, пов’язаних з поверненням ПДВ. У той же час сервіс дозволяє отримати найвищий відсоток повернення ПДВ серед усіх TaxFree-операторів у найкоротші строки. Найбільш вигідне повернення ПДВ можливе в разі, якщо сума чеків за покупки перевищує 300 євро.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас