Найбільш недорогі в експлуатації кросовери і позашляховики 2018 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільш недорогі в експлуатації кросовери і позашляховики 2018 року

Технології&Авто
19991
Компанія Kelley Blue Book опублікувала рейтинг кросоверів і позашляховиків 2018 модельного року, власникам яких протягом 5 років після купівлі доведеться платити найменше.
Слід зазначити, що за основу взяли моделі в базовій комплектації з автоматичною коробкою передач.
1. Honda HR-V
Вартість п’ятирічної експлуатації – 29 643 долари. За даними Kelley Blue Book, в США найдешевший за витратами на експлуатацію серед субкомпактних кросоверів — Honda HR-V. До того ж він дуже практичний. Другий ряд сидінь можна скласти, щоб збільшити простір для вантажу.
2. Кросовер: Mazda CX-3
Вартість п’ятирічної експлуатації – 32 472 долари. У своєму сегменті Mazda CX-3 входить в число лідерів. У нього досить потужний чотирициліндровий двигун. Щоправда, салон міг бути просторішим. Багажне відділення теж не надто велике.
3. Subaru Crosstrek
Вартість п’ятирічної експлуатації – 31 831 доларі. Subaru Crosstrek створений на базі універсала Subaru Impreza. Відмінна машина, до того ж містка.
4. Jeep Wrangler
Вартість п’ятирічної експлуатації – 34 157 доларів. Jeep Wrangler в своєму сегменті є одним з найдорожчих за витратами на експлуатацію. І при цьому у нього одні з найкращих показників в своєму класі, наприклад, за прохідністю.
5. Jeep Wrangler Unlimited
Вартість п’ятирічної експлуатації – 34 690 доларів. Дводверний Jeep Wrangler є компактною моделлю, а його подовжена чотирьохдверна версія Wrangler Unlimited – середньорозмірною моделлю. Це один з найпопулярніших позашляховиків у світі.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас