Триває благодійна акція «Срібна монетка» - результати за перший місяць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Триває благодійна акція «Срібна монетка» - результати за перший місяць

Особисті фінанси
40
Вже місяць UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Всеукраїнська благодійна організація «Даун Синдром» проводять акцію «Срібна монетка». За 4 тижні сума переказів перевищила 90 000 гривень.
Усі кошти підуть на розбудову інклюзивного середовища, розвиток та навчання дітей із синдромом Дауна. Долучитися до акції можна до 17 жовтня 2018 року.
«Для банку це вже 9-ий проект, який ми організовуємо з Всеукраїнською благодійною організацією (ВБО) «Даун Синдром». Постійний розвиток важливий для банківської сфери та ми віримо, що еволюція у сучасному світі можлива тільки, коли кожен буде відповідальним та небайдужим. Незначний внесок кожного сприяє розвитку цілого суспільства. Приємно, що ми маємо клієнтів, які постійно підтримують благодійний проект», — зазначила керівник Служби бренду та комунікацій Яніна Ольховська.
Нагадаємо, до акції долучитися дуже просто — варто лише знайти спеціальні бокси у майже 300 відділеннях UKRSIBBANK, зробити внесок та отримати у символічний подарунок наліпку «Я ПІДТРИМУЮ!». Також кошти можна перерахувати на користь ВБО «Даун Синдром» 26004265663403, МФО 351005 АТ «УКРСИББАНК». Підтримати акцію можна й онлайн в один клік через офіційний сайт ВБО «Даун Синдром».
Скажи собі і всьому світу: «Я підтримую»!
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас