ПУМБ презентує оновлену карту "ВсеМожу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ презентує оновлену карту "ВсеМожу"

Особисті фінанси
115
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує ще більш привабливі умови оформлення кредитної картки «ВсеМожу»! Більше ніяких страхових платежів, складних комісій та вигідна процентна ставка!
Для оновленої карти «ВсеМожу» серйозно переглянута структура ціноутворення. Більше не буде необхідності в оформленні страхових продуктів: страхуванні життя* і страховці від шахрайства по карті та, відповідно, в оплаті складних страхових платежів. Платежі за договорами страхування РIP скасовуються для всіх власників карток «ВсеМожу», незалежно від періоду оформлення карти. При цьому операції з кредитними картками клієнтів так само надійно захищені від шахрайства. Безпека транзакцій забезпечується технологіями 3D Secure і службою моніторингу банку, яка за допомогою спеціального програмного забезпечення відстежує нетипові транзакції.
Для всіх нових клієнтів, які оформили кредитну карту «ВсеМожу» після 16 липня, процентна ставка по карті знижена з 4,83% до 3,99% щомісяця*. При цьому ПУМБ зберіг унікальну для українського ринку перевагу – кредитні кошти з картки клієнт може зняти в будь-якому банкоматі світу – Без Комісій! Для порівняння, в середньому по ринку комісія за зняття кредитних коштів становить 4% від суми зняття.
Також ПУМБ зберіг найдовший термін пільгового періоду – до 62 днів на всі покупки по картці в торгових мережах і в інтернеті. Це дуже зручно, адже не завжди життя може почекати до чергової зарплати, а кредитна карта може почекати аж 62 дні! А в деяких випадках ще довше: «ВсеМожу» дає право отримати безвідсоткову розстрочку на 3 місяці в понад 440 магазинах-партнерах ПУМБ (Comfy, Фокстрот, Ельдорадо, Цитрус, Епіцентр, Нова Лінія, Розетка, а також на сайтах eldorado.ua, foxtrot .com.ua, rozetka.com.ua і payhub.com.ua).
Ще одна перевага, яку отримують власники карти ВсеМожу, – можливість здійснювати покупки через ПУМБ online на спеціальних умовах. На оплати комунальних платежів, а також платежів по страховці, послуг зв’язку та телекому (в тому числі поповнення рахунків мобільних операторів, ігрових рахунків і рахунків в Viber, Skype), квитків, навчання, благодійних внесків, охоронних, юридичних, медичних, а також послуг туристичних компаній і навіть податків поширюється дія умов пільгового періоду.
Карту легко поповнювати з карт інших банків на сайті https://online.pumb.ua, а також шляхом внесення готівки в терміналах самообслуговування ПУМБ, ПриватБанку, IBox, EasyPay, City24.
«Карта «ВсеМожу» – один з найбільш затребуваних продуктів банку. Її переваги оцінили і клієнти, і експерти ринку. Тим не менш, ми в ПУМБ намагаємося уважно слухати наших клієнтів і працюємо над поліпшенням якості продуктів, послуг та сервісу. Зміни в ключовому для ПУМБ продукті якраз обумовлені реакцією банку на побажання клієнтів. Оновлена ​​карта «ВсеМожу» – це тепер ще більш простий, зрозумілий і зручний спосіб реалізувати свої мрії прямо зараз, не відкладаючи їх надовго. Це тільки невелика частина змін, які ми робимо, йдучи на зустріч клієнтам. У поточному році буде ще багато цікавих і приємних сюрпризів», – прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту по продуктам роздрібного бізнесу ПУМБ.
Нагадаємо, оформити карту можна, попередньо заповнивши заявку на сайті ПУМБ. Крім того, карту можна замовити в Viber і забрати її в найближчому відділенні.
  • Зміни процентної ставки стосуються карток, оформлених після 16 липня 2018 року. Для карток, оформлених раніше, діє річна процентна ставка з розрахунку 4,83% в місяць, а також залишилися незмінними умови договору страхування життя.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас