Apple видалила з китайської версії магазину App Store тисячі додатків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple видалила з китайської версії магазину App Store тисячі додатків

Фондовий ринок
340
Apple видалила з китайської версії магазину App Store тисячі азартних ігор, що є незаконними в КНР.
“Азартні ігри є незаконними і не дозволені для поширення в App Store в Китаї, – заявила в понеділок Apple. – Ми вже видалили багато додатків і розробників за спробу поширити нелегальні програми азартних ігор в нашому App Store, і ми пильнуємо, щоб виявити таких розробників і заборонити їм доступ до App Store”.
Ще до виходу офіційного прес-релізу Apple китайський телеканал CCTV повідомив, що Apple видалила 25 тис. додатків з китайського App Store. Apple, однак, не підтвердила дані CCTV про кількість видалених програм.
Раніше американська компанія піддалася критиці з боку CCTV, який вважав, що Apple докладає недостатньо зусиль для захисту користувачів у КНР від нелегальних програм.
“Apple сама встановила правила допуску додатків в свій магазин, однак не дотримується їх, що призвело до поширення фальшивих лотерей і азартних ігор в App Store”, – йшлося у сюжеті, показаному CCTV.
Згідно з даними міністерства промисловості та інформаційних технологій, в китайському сегменті App Store запропоновано понад 1,8 млн додатків.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас