МЕРТ відзвітував про продаж першого лота "малої" приватизації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЕРТ відзвітував про продаж першого лота "малої" приватизації

Казна та Політика
195
Першим проданим лотом “малої” приватизації став комплекс нежитлових приміщень зернотоку загальною площею 947 кв. м в Чернівецькій області, повідомляється на сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) в п’ятницю.
“Першим лотом, який був проданий на ProZorro.Продажі, став зернотік в Чернівецькій області, виставлений місцевою громадою. Комплекс нежитлових приміщень був проданий на прозорому аукціоні за 209,643 тис. грн”, – вказує МЕРТ.
“Минуло менше місяця з початку заведення перших об’єктів “малої” приватизації в систему, а оголошено вже понад 200 аукціонів. Тільки в серпні призначено близько десятка аукціонів, авторизированно 30 майданчиків”, – цитує прес-служба МЕРТ першого заступника міністра економрозвитку і торгівлі Максима Нефьодова.
Згідно з даними міністерства, у п’ятницю також був автоматично оголошений повторний аукціон в рамках “малої” приватизації – з продажу нежитлового приміщення площею 44,7 кв. м у Львові.
“Нагадую, що, згідно з правилами “малої” приватизації, якщо на аукціон ніхто не прийшов, то система автоматично оголошує повторний аукціон з вдвічі меншою стартовою ціною”, – пояснив М. Нефьодов.
Як зазначило міністерство, в систему ProZorro.Продажі вже заведено понад 800 об’єктів комунальної та державної власності. На основі цих реєстрів система формує інформаційне повідомлення з датами і умовами проведення аукціонів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас