Омелян призначив Смілянського гендиректором "Укрпошта" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омелян призначив Смілянського гендиректором "Укрпошта"

Фондовий ринок
509
Ігор Смілянський, який очолює “Укрпошту” з квітня 2016 року, став її генеральним директором.
Відповідний контракт з ним підписав міністр інфраструктури Володимир Омелян в п’ятницю, передає кореспондент агентства “Інтерфакс-Україна”.
Кабінет міністрів 4 липня 2018 року погодився з пропозицією Мінінфраструктури призначити І. Смілянського гендиректором “Укрпошти”.
Згідно зі схваленим протокольним рішенням, Мінінфраструктури у місячний строк зобов’язана забезпечити укладення контракту з І. Смілянським, попередній контракт з яким закінчився 2 липня.
Однак потім І. Смілянський написав міністру інфраструктури В. Омеляну заяву про відставку і озвучив умови, на яких він готовий продовжити керівництво держкомпанією після 31 серпня цього року.
Серед необхідних умов нового контракту – можливість формування власної команди, ринкові зарплати, політична незалежність, можливість реалізації “шокових” реформ, підтримана урядом стратегія розвитку компанії.
“Укрпошта” у п’ятницю також повідомила про вихід у відставку з 31 серпня першого заступника гендиректора з фінансових питань “Укрпошти” Олександра Чернявського. Виконувати його обов’язки буде нинішній директор департаменту економіки Максим Палій, який працює в компанії з лютого 2017 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас