"Укртрансгаз" тестує закупівлі газу малими лотами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укртрансгаз" тестує закупівлі газу малими лотами

Енергетика
130
Для оцінки ринку малоцінових пропозицій “Укртрансгаз” оголосив у системі публічних електронних закупівель Prozorro три тендери на постачання природного газу обсягами 20, 20 і 50 млн куб. м із загальною очікуваною вартістю 819 млн грн.
“Маємо власну стратегію, водночас прислухаємося й до учасників ринку. Очікуємо, що ці закупівлі будуть особливо цікаві для постачальників і газовидобувних компаній, що оперують незначними обсягами газу”, – прокоментувала своє рішення компанія в Facebook.
Проектами договорів передбачено, що постачальник зобов’язаний передати оператору ГТС протягом жовтня-квітня природний газ в обсязі 2-3 млн куб. м, або 7-8 млн куб. м на місяць.
Компанія нагадує, що третій рік поспіль здійснює закупівлі газу виключно за допомогою електронної системи публічних закупівель Prozorro. На останніх аукціонах розміри лотів становили від 134 млн куб. м до 216,9 млн куб. м.
“Укртрансгаз” використовує природний газ у виробничо-технологічних процесах, в першу чергу, для забезпечення транзиту газу в країни ЄС і його транспортування українським споживачам, а також послуги для балансування.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас