СБУ попередила незаконне ввезення в Україну товару на 1 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ попередила незаконне ввезення в Україну товару на 1 млн грн

Кримінал
623
У Львівській області Служба безпеки України спільно з працівниками митниці попередили незаконне ввезення на територію України товару на 1 млн грн, пише Сьогодні.
Як повідомив у четвер прес-центр управління СБУ в області, співробітники спецслужби отримали оперативну інформацію про те, що одна з київських компаній може вносити неправдиві дані в товаросупровідні документи для митного контролю, занижуючи вартість імпортованих товарів. Як припускають в СБУ, компанія таким чином могла ухилятися від сплати митних та інших платежів, передбачених законом.
На підставі цієї інформації співробітники СБУ спільно з працівниками Львівської митниці оглянули вантажний автомобіль, що перевозив товари народного споживання.
В результаті перевірки силовики встановили, що маркування фірм-виробників не відповідає маркуванню у товаросупровідних документах. Розходження склало 1 млн грн.
В даний час вирішується питання про відкриття кримінального провадження щодо правопорушень, передбачених ст. 212 (“Ухилення від сплати податків”), ст. ст. 358 (“Підробка документів”) та ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем”) Кримінального кодексу України.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас