В Уніка пройшов навчальний вебінар на тему врегулювання найбільш складних збитків в страхуванні майна і відповідальності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Уніка пройшов навчальний вебінар на тему врегулювання найбільш складних збитків в страхуванні майна і відповідальності

Особисті фінанси
44
Постійно удосконалюючи професіоналізм наших фахівців, ми забезпечуємо високий рівень сервісу для наших клієнтів:
в Уніка пройшов навчальний вебінар на тему врегулювання найбільш складних збитків в страхуванні майна і відповідальності.
Розвиток, вдосконалення навичок і підвищення професіоналізму співробітників є запорукою ефективної роботи і високої якості сервісу страхової компанії, а отже, й запорукою задоволеності наших клієнтів.
Для Страхової компанії «Уніка» системна і всебічна робота з навчання співробітників є одним з основних пріоритетів. Тренінги та семінари для фахівців УНІКА проводяться на регулярній основі і за участю визнаних експертів галузі та провідних тренерів, як внутрішніх, так і запрошених ззовні.
18 июня 2018 року в Страховій компанії «Уніка» був особливий гість – Андрій Семенов, директор українського представництва компанії Cunningham Lindsey, яка спеціалізується на наданні послуги сюрвейєра та лосс-аджастінга за всіма видами страхових ризиків і є постійним партнером Уніка.
Андрій Семенов – один з провідних експертів галузі з більш ніж 15-річним досвідом розслідування і врегулювання особливо великих і складних збитків як в Україні, так і за кордоном. Для співробітників Уніка, Андрій провів вебінар про особливості страхування та врегулювання найбільш складних збитків в сегменті страхування майна і відповідальності в Україні.
Вебінар вийшов дуже цікавим, інформаційно наповненим і навіть по-своєму унікальним. Понад 300 співробітників Уніка – продавці, андеррайтери, фахівці департаменту врегулювання, які взяли участь у вебінарі, отримали інформацію і знання, раніше доступні тільки в рамках аудиторного навчання. Протягом 2-х годин Андрій ділився своїм унікальним досвідом, прикладами і рекомендаціями на основі реальних кейсів з врегулювання складних збитків, які супроводжувалися демонстрацією великої кількості фотоматеріалів з власної практики. Відбулася і дуже активна сесія питань і відповідей, в ході якої кожен з учасників мав можливість безпосередньо задати питання експерту. І питань було дуже багато! Зокрема, величезний інтерес учасників викликали особливості страхування альтернативних джерел енергії та складських приміщень з дерев’яними елементами – були детально розглянуті всі етапи процесу, від проведення сюрвея до укладення договору; також, значну увагу було приділено ключовим аспектам страхування великих об’єктів і особливостям надання складного покриття (ризик «Переривання діяльності»).
Професійне спілкування, обмін думками і знаннями було настільки насиченим, що запланованих 2-х годин вебінару, в результаті, виявилося недостатньо. Тому, на прохання співробітників Уніка, Андрій Семенов погодився провести ще один вебінар для нашої компанії, який відбудеться на початку осені.
За матеріалами:
Уніка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас