Мінрегіон цього року побудує футбольних об'єктів на 300 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінрегіон цього року побудує футбольних об'єктів на 300 млн грн

Казна та Політика
204
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України планує цього року побудувати в різних областях України футбольних полів і міні-стадіонів на загальну суму близько 300 млн. грн.
Про це заявив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Лев Парцхаладзе.
“Минулого року на будівництво таких об’єктів з державного бюджету було виділено 300 млн. грн. Стільки ж заплановано і на цей рік. Безумовно, є потреба у збільшенні таких надходжень”, – заявив Парцхаладзе.
Чиновник зазначив, що йому особливо приємно констатувати, що подібні об’єкти, спрямовані на підтримку здоров’я нації, зводяться не тільки у великих містах, але і в малих населених пунктах.
У свою чергу, перший віце-президент Національної футбольної федерації Вадим Костюченко відзначив, що ФФУ повністю задоволена якістю футбольних об’єктів, що зводяться вітчизняними будівельниками. Він підкреслив, що фахівці Федерації ще до будівництва футбольних міні-полів та стадіонів вивчили досвід зведення подібних об’єктів за кордоном для того, щоб наші футбольні майданчики були, в першу чергу, безпечними для дітей і підлітків, які є головними їх господарями, а по друге – служили багато років.
“Тільки цього року в різних регіонах країни буде побудовано понад півтисячі футбольних майданчиків зі штучним покриттям. Є вже конкретна програма зведення подібних міні-стадіонів і на наступний рік. Зазначу, що тільки в Києві буде зведено 10 полів розміром 40х60 метрів. По одному міні-стадіону в кожному районі”, – констатував Вадим Костюченко.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас