День фінансів, 10 серпня: страйк пілотів Ryanair, варіант шенгену в СНД, бот-помічник від Приватбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 10 серпня: страйк пілотів Ryanair, варіант шенгену в СНД, бот-помічник від Приватбанку

1391
У п’ятницю, 10 серпня, Приватбанк продовжує запроваджувати нововведення, а пілоти Ryanair вимагають підвищення зарплат.
Страйк в Ryanair. Розпочався найбільший в історії страйк пілотів Ryanair. Пілоти страйкують через те, що авіакомпанія не погоджується підняти їм зарплати і поліпшити умови праці. Лоукостер скасував 250 рейсів в/з аеропортів Німеччини.
Бот-помічник для клієнтів Приватбанку. У Приватбанку спростили процедуру підключення продавцям віртуальних POS-терміналів PrivatPayBot. Через нього можна приймати оплату товарів та послуг у безготівковій формі. Бота потрібно підключити до месенджеру Viber або Telegram і вказати там ЄДРПОУ/ІПН свого підприємства.
Аналог Шенгену. В межах СНД може з’явитися аналог шенгенської зони. Віза в країни СНД буде називатися “Шовковий шлях”. Турист, який отримав “шовкову візу”, в’їхавши в одну з країн Центральної Азії, зможе вільно пересуватися і по інших республіках регіону.
Депо для General Electric. Експерти General Electric планують рекомендувати менеджменту Укрзалізниці Мелітопольське локомотивне депо як основну базу для проведення сервісного обслуговування локомотивів. За словами регіонального директора з якості General Electric Газіза Іскакова, технічна експертиза показала, що у депо досить високий рівень механізації і автоматизації виробничих процесів.
Не просто фермер, а підприємець. Президент схвалив закон, який передбачає, що фермери-ФОП будуть платниками єдиного податку 4-ї групи. Але в свою чергу фермери повинні відповідати певним критеріям.
Важкі будні німецьких трамваїв у Львові. Львів купив 30 вживаних трамваїв, які раніше експлуатувалися в Берліні. Перед продажем їм зробили капремонт і оснастили новою електричною начинкою. Але виявилося, що на багатьох зупинках вони не можуть відкрити двері через особливості побудованих платформ. Двері відкриваються назовні, а на деяких зупинках платформа розташована на рівні першої сходинки трамвая.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас