Корпорація "Рошен" виявила продаж нестандартної продукції під власною ТМ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корпорація "Рошен" виявила продаж нестандартної продукції під власною ТМ

Фондовий ринок
806
Кондитерська корпорація “Рошен” в ході внутрішнього розслідування виявила реалізацію третіми особами некондиційної умовно придатної продукції під ТМ Roshen в Донецькій області.
“Ми виявили продаж нестандартної продукції організаціями, які купували у нас некондиційну умовно придатну продукцію за договором на предмет купівлі тари та сировини, а не готової продукції до вживання. Корпорація не володіє будь-якою інформацією про продаж цими організаціями некондиційної продукції як готових кондитерських виробів, адже це не відповідає домовленостям з покупцем”, – повідомляється на сайті корпорації.
У “Рошен” підкреслили, що до некондиційної продукції вони відносять продукцію з різними за характером дефектами, однак безпечну та придатну до вживання.
У корпорації зазначили, що мають намір вживати заходів з метою попередження виникнення подібних ситуацій у майбутньому.
“У зв’язку зі ситуацією, що склалася, ми радимо споживачам не купувати продукцію на стихійних ринках, звертати увагу на умови зберігання, зовнішній вигляд упаковки. Покупець також має право вимагати від продавця інформацію про продукцію: про склад, термін придатності і виробника”, – зауважили в корпорації.

Довідка Finance.ua:

  • Корпорація “Рошен” виробляє близько 320 видів кондитерських виробів.
  • Загальний обсяг виробництва досягає 450 тис. тонн продукції на рік.
  • “Рошен” включає в себе Київську, Кременчуцьку (Полтавська обл.) кондитерські фабрики, дві виробничі площадки у Вінницькій області, масло-молочний комбінат “Бершадь молоко” (Вінницька обл.), два виробничі майданчики Липецької області (РФ), Клайпедську кондитерську фабрику (Литва) і фабрику Bonbonetti Choco (Угорщина).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас