Луценко: при спробі дати хабар затриманий екс-перший заступник голови правління "Укргазвидобування" Тамразов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценко: при спробі дати хабар затриманий екс-перший заступник голови правління "Укргазвидобування" Тамразов

Кримінал
1268
У ході спільної операції Генеральної інспекції Генпрокуратури України і Служби безпеки України при спробі дати неправомірну вигоду в особливо великому розмірі затриманий колишній перший заступник голови правління ПАТ “Укргазвидобування” (2010-2014 рр..) Олексій Тамразов, повідомив генпрокурор Юрій Луценко.
“Після заяви про пропозицію хабара і одержання доказів затриманий колишній перший заступник голови правління ПАТ “Укргазвидобування” Тамразов при спробі дати неправомірну вигоду у розмірі $200 тис. прокурору ГПУ за сприяння у знятті арешту з майна у кримінальному провадженні, пов’язаному з діяльністю злочинної організації (екс-президента України – ред.) Януковича В. Ф.”, – написав Ю. Луценко у своїй сторінці у “Фейсбук” у четвер вдень.
“Укргазвидобування”, 100% акцій якого належить НАК “Нафтогаз України” є найбільшою газовидобувною компанією країни, що забезпечує близько 75% загального видобутку газу в країні.
О. Тамразов, 1975 р., з 2010-го по березень 2014 року обіймав посаду першого заступника голови правління державного ПАТ “Укргазвидобування”. Він також був власником ТОВ “Всеукраїнська медіа група” (сайт theinsider.ua).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас