Фонд EFSE став партнером ПАТ "Кредобанк" та інвестував у гривневі облігації для МСБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд EFSE став партнером ПАТ "Кредобанк" та інвестував у гривневі облігації для МСБ

Особисті фінанси
31
Люксембург-Львів, 6 серпня 2018 р. – Європейський Фонд Південно-Східної Європи (EFSE) надав фінансування в українській гривні, еквівалентне 10 мільйонів євро, львівському ПАТ «Кредобанк». Фінансування включає інвестицію на суму 250 мільйонів гривень (еквівалентну 8,2 мільйона євро) в емітовані банком місцеві облігації, яка стала найбільшою інвестицією в недержавні облігації в Україні у 2018 році.
Із сильними позиціями в Західній Україні «Кредобанк» виступає провідним постачальником фінансування мікробізнесу та малих підприємств з особливим фокусом на обслуговування аграрного бізнесу. Надане EFSE фінансування дозволить банкові пропонувати фінансування малому бізнесу в місцевій валюті на довший термін, а також допоможе банкові розширити свою діяльність на національному рівні.
Голова Ради EFSE Крістоф Тіскенс сказав: «Цією дебютною інвестицією в облігації ми раді розширити нашу діяльність в Україні з новим партнером – «Кредобанком». Продовжуючи роль успішного інвестора в місцевій валюті в Україні, ми прагнемо й надалі підтримувати економічний розвиток України та просувати принципи відповідального фінансування».
«Ми раді розпочати співпрацю з EFSE та скористатися перевагами наданого цільового фондування, яке дозволить нам розширити можливості фінансування нашого ключового сегменту малих та середніх підприємств, а також запропонувати їм необхідне довгострокове фінансування у національній валюті, – говорить Ґжеґож Шатковскі, Голова Правління ПАТ «Кредобанк». – Також важливо відзначити, що інвестиція EFSE в облігації «Кредобанку» є додатковим підтвердженням привабливості цього фінансового інструменту для інвесторів».
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас