ПУМБ продовжив кредитну угоду з ТД "НоваАгро" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ продовжив кредитну угоду з ТД "НоваАгро"

Особисті фінанси
50
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пролонгував кредитну угоду з однією з провідних компаній Харківського регіону ТД «НоваАгро», що входить до групи компаній «НоваАгро Україна».
Раніше кредитний ліміт компанії був збільшений банком вдвічі – до 100 млн грн. В рамках щорічного перегляду фінансування компанія успішно пройшла процедуру рев’ю, а зазначений ліміт був продовжений банком ще на 1 рік.
«Щорічно банк виробляє процедуру підтвердження умов фінансування, яка дозволяє оцінити фінансову спроможність компанії впоратися з кредитним навантаженням. Успішне проходження компанією процедури рев’ю свідчить про її стабільність, а нам як банку дозволяє і далі надавати фінансову підтримку розвивається бізнесу »- зазначив директор департаменту корпоративного бізнесу ПУМБ Сергій Магдич.
«Ми продовжуємо кредитування в банку ПУМБ. В рамках успішної співпраці так само були акредитовані і елеватори групи компаній “НоваАгро Україна”. Ми задоволені, що склалися партнерськими відносинами і сподіваємося на плідну роботу в подальшому! »- прокоментував Сергій Полумисний, генеральний директор групи компаній« НоваАгро Україна »
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас