Народний рейтинг: Хочеш, щоб банк тебе почув? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Народний рейтинг: Хочеш, щоб банк тебе почув?

Кредит&Депозит
109
Наші колеги з порталу «Мінфін» виконали титанічну роботу. Цілих 8 років вони збирали відгуки про банки, щоб 7 серпня 2018 року офіційно представити українцям Народний рейтинг банків.
Рейтинг, що ґрунтується на 70 тис. відгуків клієнтів. Всіх тих, кого так і не почули в банках. Тих, кого дістало погане обслуговування. Тих, хто хоче поділитися особистим досвідом. Вирішити свої проблеми, допомогти іншим.
У Народному рейтингу банків від порталу «Мінфін» на оцінку фінустанови впливатиме думка кожного. Що свіжіший відгук, то більша його вага в рейтингу банку.
При цьому модератори уважно стежитимуть за спробами очорнити або обілити той чи інший банк. Ретельно перевірятимуть кожен з відгуків. Якщо правдивість претензій викликатиме сумніви – модератори сайту запросять додаткову інформацію. Користувача можуть попросити надати фотографії документів, скан касового чека, ім’я співробітника банку, який поводився некоректно, тощо.
Проект приноситиме безпосередню користь клієнтам банків. Всі, хто написав і підтвердив свій відгук, зможе залишити контактні дані та заповнити заявку на вирішення проблеми. Модератори переадресують її співробітникам банку. Реакція на скаргу або її відсутність впливатиме на рейтинг фінустанови. Що в свою чергу мотивуватиме кредитні установи уважно ставитися до заявок клієнтів. Закрите тестування сервісу в липні показало, що такий підхід працює – банки вирішили проблеми перших клієнтів.
Докладніше про те, як працюватиме рейтинг і як залишити свій відгук, ми розповімо завтра.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас