В Україні продажі вживаних автомобілів б'ють рекорди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні продажі вживаних автомобілів б'ють рекорди

Технології&Авто
1831
Більш ніж половина імпортних авто, зареєстрованих в Україні у липні, раніше були в експлуатації.
Про це повідомляє прес-служба асоціації Укравтопром.
“У липні свою першу реєстрацію в Україні пройшли 16,5 тис. легкових автомобілів, у тому числі тих, що були в експлуатації – 9,8 тис. шт. Таким чином, частка імпортованих вікових авто на первинному ринку продовжує збільшуватись і становить вже понад 59%”, – повідомляє Укравтопром.
Для ринку старих автомобілів це новий рекорд, попередній був поставлений місяцем раніше, коли частка машин, що були в експлуатації, в первинних реєстраціях сягнула 58%.
Відзначається, що найбільш популярними серед ввезених вживаних авто були автомобілі марки Volkswagen, яких в минулому місяці було поставлено на облік 1 566 одиниць, що в 3,6 разу більше кількості реалізованих в липні нових автомобілів цієї марки.
Другий рядок рейтингу займає Renault з результатом 1 399 уживаних автомобілів, що майже вдвічі більше обсягу реалізації нових Рено.
Третій результат у Skoda – 951 авто з пробігом, такий показник на 89% перевершив кількість первинних реєстрацій автомобілів марки Skoda в тому ж місяці.
Вживаний Ford знайшли в Україні 626 власників, що у 2 рази більше від липневого обсягу реалізації нових легкових Ford.
Замикає п’ятірку лідерів місяця Nissan – 519 вживаних автомобілів обзавелися українською пропискою (на 12% більше, ніж нових авто цієї марки).
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас