Харківська ОД Райффайзен Банку Аваль відвідала Богодухівський дитячий будинок-інтернат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Харківська ОД Райффайзен Банку Аваль відвідала Богодухівський дитячий будинок-інтернат

Особисті фінанси
98
Харків. 3 серпня. – Протягом тривалого часу Харківська обласна дирекція Райффайзен Банку Аваль у співпраці з Благодійним фондом Г. Степіча (H.Stepic CEE Charity) та австрійською благодійною організацією kleine herzen опікуються Богодухівським дитячим будинком-інтернатом на Харківщині. Спільними зусиллями в дитячому закладі проведені суттєві відновлювальні роботи. Приміром, у цьому році за рахунок коштів цих міжнародних партнерів вдалося відремонтувати приміщення 2-го поверху будівлі інтернату.
Харківська дирекція Райффайзен Банку Аваль упродовж багатьох років також надає фінансову та матеріальну підтримку дитячому закладу. Нещодавно банкіри зробили для його вихованців із обмеженими можливостями вкрай необхідний подарунок. За рахунок коштів банку було придбано 12 спеціальних дерев’яних ліжок марки Martel для потреб лежачих дітей-інвалідів. Меблі виготовлені з екологічно чистих матеріалів та з урахуванням фізичних особливостей таких дітей і за своїми якісними й функціональними характеристиками повністю відповідають потребам дитячого закладу. Це була одна з найголовніших проблем будинку-інтернату, вирішити яку він самотужки не міг.
За період опікування дитячим будинком-інтернатом Харківською дирекцією банку було передано на його потреби кухонне обладнання та інші товари, солодкі подарунки до новорічних свят, дитячі речі та іграшки, а також організовано показ низки дитячих вистав для вихованців за участю акторів Харківського молодіжного театру «Мадригал».
31 липня цього року в Богодухівському дитячому будинку-інтернаті відбулося урочисте відкриття дитячого відділення після проведення ремонтних робіт. На урочистостях були присутні Міністр соціальної політики України Андрій Рева, голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, представник Райффайзен Банк Інтернаціональ Санін Мерджан, регіональний директор Харківської дирекції Оксана Шахова, меценати, спонсори та місцеві жителі.
Оксана Шахова у своїй промові подякувала колегам, які не байдужі до потреб дітей та беруть участь у вирішенні життєво важливих питань будинку-інтернату. Зокрема, вона зазначила: «Діти – це наше майбутнє. Наше з вами завдання – дарувати тепло дітям і робити все, щоб вони почувалися, як вдома. Тільки доброта й милосердя роблять нас справжніми людьми».
Наразі в Богодухівському будинку-інтернаті мешкають 120 вихованців, із яких 28 – це діти з важкими вродженими вадами розумового та фізичного розвитку. 25 дітей – сироти або позбавлені батьківського піклування. Про вихованців піклується 147 працівників закладу. Звісно, ці діти потребують також уваги суспільства та благодійної допомоги.
Райффайзен Банк Аваль надає постійну підтримку цьому закладу та багатьом іншим дитячим будинкам і школам-інтернатам в Україні. Це – основний напрямок його благодійної діяльності.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас