HP купила постачальника послуг друку Apogee за 500 млн доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HP купила постачальника послуг друку Apogee за 500 млн доларів

Фондовий ринок
151
Американський виробник комп’ютерів і принтерів HP Inc. оголосив про підписання остаточної угоди про придбання британського постачальника послуг друку Apogee.
Вартість угоди склала 499 млн доларів.
Apogee спеціалізується на довгострокових контрактах на постачання і продаж устаткування і послуг для друку, в тому числі витратних матеріалів. Компанія співпрацює з HP Inc. (щоправда, частка у виручці невелика), а також з іншими великими виробниками принтерів, включаючи Xerox, Konica Minolta, Canon Kyocera і. У Apogee працює близько 1000 осіб, а річна виручка перевищує $300 млн.
Як пише видання CRN, HP Inc. купує Apogee в “сміливому” сподіванні заробити на переході ринку в бік продажу контрактних послуг, а також на тому, що відбувається оновлення копіювальної техніки формату A3.
HP Inc. обіцяє, що після закриття угоди Apogee буде вести однакові комерційні відносини з HP Inc. і будь-якими іншими “преміальними партнерами”, надаючи доступ до тих самих інструментів і програм.
Незважаючи на зміну власника, Apogee буде розвиватися як незалежна дочірня компанія, яка буде пропонувати ті самі фінансові умови співпраці, що і HP Inc. При цьому американська компанія має намір використовувати будь-які інструменти і методологію Apogee для розвитку свого партнерського бізнесу.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас