IdeaBank став головним партнером фіналу Кубку України з пляжного волейболу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IdeaBank став головним партнером фіналу Кубку України з пляжного волейболу

Особисті фінанси
29
29 липня у рамках Koropiv Hutir Open-2018 у Коробових хуторах Харківської області відбувся розіграш Кубку України-2018. Вперше в історії турнір отримав п’ятизірковий статус від національної федерації. Протягом трьох днів 68 пар – чоловічих і жіночих – боролися за призовий фонд у 60 тисяч гривень.
IdeaBank, однією із провідних корпоративних цінностей якого є підтримка спорту та здорового способу життя, став головним спонсором Кубка України у пляжному волейболі.
У фінальному матчі зустрілися головні суперники цього сезону – Владислав Ємельянчик Сергій Попов та Олексій Денін Денис Денисенко. Цього разу сильнішими були переможці нещодавнього Караван Оупен-2018 та Сателліт Пореч – Ємельянчик Попов.
У жіночій сітці Світлана Бабуріна та Галина Середа здобули перемогу над тандемом з Києва та Сум – Самодай Луніна.
IdeaBank прагне створити можливості для розвитку амбітних та відповідальних людей, які є місцевими лідерами та просувати разом з ними ідею здорової способу життя та чесної конкуренції. Підтримка спортивних змагань є частиною цієї стратегії, адже дозволяє молодим людям розвивати свої таланти та визначати свої пріоритети.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас