День фінансів, 2 серпня: "кишені" для парковки, новий принцип публікації курсу, доповіді щодо ФОП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 2 серпня: "кишені" для парковки, новий принцип публікації курсу, доповіді щодо ФОП

767
Четвер, 2 серпня. День фінансів у форматі: «питання – відповідь»:
Коли очікувати на мінімалку 4200? Розенко розповів, коли українці отримають мінімальну зарплату на рівні 4200. Віце-прем’єр-міністр налаштований оптимістично і планує в новий рік увійти вже з підвищеним рівнем мінімальної зарплати.
Де дивитися курс? У НБУ пояснили, як тепер стежити за курсом гривні. З 1 серпня оновлений офіційний курс гривні до долара США буде публікуватися до 16:00, а о 18:00 буде з’являтися офіційний курс гривні до євро і до інших іноземних валют і банківських металів.
Що буде зі старими будинками? У Мінрегіоні розповіли, як планують оновлювати застарілі будинки. Мінрегіон планує презентувати напрацьований проект закону про реконструкцію застарілого житлового фонду через два тижні. Для цього вони провели опитування. І ось які результати отримали.
В яку “кишеню” припаркуватися? Влада придумала новий спосіб впорядкувати паркувку в центрі Києва. Щоб водії не залишали машини в крайніх правих рядах на проїжджій частині, почали облаштовувати спеціальні «кишені» – заглиблення в тротуарах.
Хто вимагає повідомляти про рахунки ФОП? У ДФС вимагають від банків повідомляти про рахунки підприємців, відкритих ними як на фізосіб. З 1,9 млн самозайнятих осіб всього 964 тисячі мають офіційні рахунки в банках, а інші отримують оплату за товари та послуги на рахунки як фізособи, не сплачуючи податки. В.о. заступника голови Державної фіскальної служби Євген Бамбизов зазначив, що податки повинні платити всі – і великий бізнес, і ФОП.
Що змінюється в Антикорупційному суді? Президент Петро Порошенко схвалив зміни до закону “Про судоустрій і статус суддів”, чим скасував скандальну норму в Антикорупційному суді. Зазначені зміни до закону дозволяють забезпечити ефективний початок роботи та подальше функціонування Вищого антикорупційного суду.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас