Київ і Волинь за півроку не заплатили за пільговиків у приміських поїздах жодної копійки, - УЗ (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ і Волинь за півроку не заплатили за пільговиків у приміських поїздах жодної копійки, - УЗ (інфографіка)

Казна та Політика
294
В “Укрзалізниці” повідомили, що за перші 6 місяців недоотримали за перевезення пільгових категорій пасажирів 150 млн грн, бо з місцевих бюджетів повернулася лише мала частина коштів.
Найбільші суми заборгували регіони з містами-мільйонниками, стверджують залізничники. Так, найбільша сума боргу накопичилася у Харківській області – майже 27 млн ​​грн, з яких місцеві бюджети повернули УЗ тільки 1,15 млн грн. Схожа ситуація в Дніпропетровській області (20,6 млн грн, повернулися трохи більше 2 млн грн) і на Київщині (18,7 млн ​​грн, повернуто 1,2 млн грн).
При цьому Київ, який за витратами на перевезення пільговиків опинився на четвертому місці (15,6 млн грн), з січня по червень 2018 року не виплатив “Укрзалізниці” взагалі нічого. Точно так само не було компенсацій від Волинської області, хоча там борг набагато скромніший – близько 3,3 млн грн.
Київ і Волинь за півроку не заплатили за пільговиків у приміських поїздах жодної копійки, - УЗ (інфографіка)
У департаменті соцполітики Київської міської адміністрації, відповідальному за відшкодування витрат на провезення пільговиків, прокоментували ситуацію, заявивши, що збиралися частково погасити борг, але не отримали на це фінансування.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас