Таскомбанк підтвердив найвищий рівень рейтингу надійності депозитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк підтвердив найвищий рівень рейтингу надійності депозитів

Особисті фінанси
45
31 липня 2018 року Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило результати перегляду рейтингів надійності банківських вкладів (депозитів), що були присвоєні українським банкам. АТ «Таскомбанк» підтвердив найвищий рейтинг надійності банківських вкладів (депозитів) на рівні «5». Серед публічних рейтингів на сьогодні оцінку 5 мають лише 7 банківських установ
«Ми завжди намагаємося відповідати вимогам часу та йти на крок попереду ринку. Нині триває процес злиття Таскомбанку з ВіЕс Банком, що дозволить нам консолідувати досвід та потенціал двох фінансових структур. Запропонувати кращі послуги й нові можливості для наших клієнтів і стати доступнішими. Присвоєний Таскомбанку найвищий рейтинг надійності депозитів – це, перш за все, підтвердження сильних ринкових позицій нашого банку, проте ми продовжуємо працювати для їх укріплення й подальшого розвитку. Наш банк активно інвестує в інновації, модернізацію існуючих та створення нових сучасних віддалених каналів доступу до банківських продуктів та сервісів, стаючи з кожним роком більш технологічним, щоб і надалі залишатися для клієнтів банком номер один», — підкреслив Директор з продажів роздрібного бізнесу Денис Раковський.
Нагадаємо, що в березні цього року РА «Кредит-Рейтинг» підвищив кредитний рейтинг АТ «Таскомбанк» до рівня uaААА з прогнозом Стабільний.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас