Побувати на Formula 1 – легко з Радабанк! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Побувати на Formula 1 – легко з Радабанк!

Особисті фінанси
15
З 31 серпня по 2 вересня Національний автодром Монца зустрічає гостей Гран-прі Італії 2018. Радабанк із великим задоволенням пропонує своїм клієнтам-власникам карт Platinum поринути у незабутню, хвилюючу та перехоплюючу подих атмосферу найвідоміших гонок.
Гран-прі Італії 2018 – це 14-й етап нового сезону Formula 1. Національний автодром Монца – дійсно легендарне місце, одна з найстаріших гоночних трас світу, яка приймає Formula 1 уже 68-й раз. Траси автодрому пам’ятають чисельні блискучі перемоги таких визначних гонщиків, як Міхаель Шумахер, Льюїс Хемілтон, Ален Прост, Себаастьян Феттель та інших.
Радабанк докладає чималих зусиль для організації найкращого дозвілля для своїх VIP-клієнтів. Не упустіть можливість влітку цього року на власні очі побачити легендарні боліди та стати частиною дійства, в якому пілоти Formula 1 змагаються за титул Чемпіону світу, а команди-учасники – за Кубок конструкторів.
Ваш персональний банкір із задоволенням надасть вам докладну консультацію та візьме на себе турботи щодо організації переліту, трансферу, підбору та купівлі найкращих місць з видом на гоночну трасу.
ПАТ «АБ «Радабанк – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас