"Укрспирт" відкрив мережу магазинів алкогольної продукції українських брендів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрспирт" відкрив мережу магазинів алкогольної продукції українських брендів

Казна та Політика
574
Державне підприємство “Укрспирт” офіційно відкрило мережу спеціалізованих магазинів алкогольної продукції українських виробників “Національний продукт”.
Відповідно до прес-релізу держпідприємства, перші п’ять магазинів розташовані в Києві. Найближчим часом підприємство планує розширити мережу магазинів по всій Україні.
У магазинах “Національний продукт” буде представлена ​​продукція понад 150 вітчизняних брендів, в тому числі, власного виробництва Луцького спиртзаводу держпідприємства “Укрспирт”.
В ДП вказали, що відкриття мережі відбулося згідно із затвердженим стратегічним планом розвитку підприємства.
“Укрспирт” в 2017 році відновив потужності з виробництва власної горілки і з грудня 2017 року українська державна горілка експортується в Німеччину.
“Наша мета – популяризація українського продукту на внутрішньому ринку і за межами країни. Зараз на експорт до Німеччини відправлено третю партію горілки. Планується також вихід на британський ринок”, – цитується в повідомленні в.о. директора “Укрспирт” Юрій Лучечко.

Довідка Finance.ua:

  • “Укрспирт” великий виробник спирту та спиртовмісної продукції в Україні.
  • ДП перебуває в управлінні Міністерства аграрної політики і продовольства.
  • Загальна виробнича потужність держпідприємства – понад 36 млн дал на рік. Його роботу забезпечує 41 виробничий майданчик.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас