Швеція виділить $380 тис. секретаріату Реанімаційного пакету реформ з 1 серпня 2018 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швеція виділить $380 тис. секретаріату Реанімаційного пакету реформ з 1 серпня 2018 р.

Казна та Політика
119
Уряд Швеції надасть додаткову фінансову підтримку секретаріату Реанімаційного пакету реформ (РПР) в розмірі $380 тис. З 1 серпня 2018 року на 12 місяців, повідомила прес-служба посольства Швеції.
РПР зарекомендував себе надійним партнером і продемонстрував ефективну модель співпраці влади і громадськості в забезпеченні демократичних перетворень в країні, тому ми раді продовжити нашу підтримку організації”, – цитує прес-служба координатора проектів співпраці посольства Швеції в Україні Василя Романюка.
Як зазначив директор Центру демократії і верховенства права, співголова РПР Тарас Шевченко, Швеція стала найбільшим партнером організації в найближчий рік.
“Ми розраховуємо, що в найближчі 12 місяців РПР отримає юридичний статус, подальше фінансування спрямовуватиметься в РПР безпосередньо”, – додав Т.Шевченко.
Як уточнили в прес-службі, в даний час РПР має статус об’єднання неурядових організацій та експертних груп, фінансування отримує через Центр демократії та верховенства права.
РПР функціонує як координаційний центр для 83 неурядових організацій та 22 експертних груп, які розробляють, просувають і здійснюють контроль за реалізацією реформ у країні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас