Обсяги українського газу для реалізації населенню у 2019 році збільшаться — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обсяги українського газу для реалізації населенню у 2019 році збільшаться

Енергетика
281
Обсяги реалізації населенню газу власного видобутку з 1 січня 2019 року збільшаться щонайменше на 300 мільйонів кубометрів на рік.
Про це повідомляє прес-служба АТ «Укргазвидобування» (УГВ).
“У повному річному еквіваленті з 1 січня 2019 року з урахуванням проведення організаційно-технологічних регламентів і робіт з інтенсифікації видобутку, буріння нових свердловин, будівництва ще 5 ДКС (дожимні компресорні станції), які мали бути побудовані, але їхнє будівництво не було завершено, обсяг реалізації газу для населення збільшиться щонайменше на 300 млн м3 на рік”, – заявляють в УГВ.
У компанії також прогнозують, що обсяги газу для реалізації населенню зростуть вже нинішнього року.
“Завдяки розірванню Стокгольмським арбітражем договору про спільну діяльність (СД) з ТОВ «Карпатигаз» та Misen Enterprises AB АТ «Укргазвидобування» отримало можливість повноцінно користуватися власними свердловинами, які раніше використовували у спільній діяльності”, – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що в другому півріччі 2018 року УГВ збільшить обсяг газу власного видобутку для реалізації населенню в межах 150 млн кубометрів, виходячи з факту видобутку в першому півріччі в рамках договору спільну діяльність з ТОВ «Карпатигаз» та Misen Enterprises AB.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас