Підсумки Одеського міжнародного кінофестивалю: новинки, інновації, переможці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підсумки Одеського міжнародного кінофестивалю: новинки, інновації, переможці

Фондовий ринок
360
Закінчився один з наймасштабніших глядацьких кінофестивалів Східної Європи і найяскравіша подія цього літа для жителів Південної Пальміри. Урочиста церемонія закриття 9-го Одеського міжнародного фестивалю відбулася 21 липня в чудовому Одеському театрі опери та балету. Оголошено всіх лауреатів, названо переможців Фестивалю. Чим же дивував своїх гостей і учасників ОМКФ 2018?
9 днів, 108 картин із 48 країн світу, 150 тисяч глядацьких переглядів, професійні та навчальні секції, cashless та електронна система замовлення квитків — саме так можна коротко описати ОМКФ 2018. Але, давайте все спочатку.
Цього року Фестиваль вперше став територією безготівкових розрахунків. За напої та їжу тут можна було розрахуватися тільки карткою чи NFC-пристроєм. Спеціально для заходу ТАСКОМБАНК сумісно з Mastercard випустили фестивальну картку OIFF Card. Ця передплачена картка з можливістю безконтактних платежів стала головним платіжним інструментом гостей на локаціях Фестивалю.
Підсумки Одеського міжнародного кінофестивалю: новинки, інновації, переможці
Оформляли картку прямо на локаціях фестивалю. Хтось активував картку при отриманні, в чому допомагали промоутери банку, інші — самостійно на сайті кінофестивалю, в терміналах самообслуговування ТАСКОМБАНКУ на фестивальних локаціях, а також за номером телефону гарячої лінії банку. Поповнення картки займало лише кілька хвилин, наприклад, готівкою в терміналах самообслуговування або в квиткових касах фестивальних локацій, а також за допомогою безготівкового переказу з картки на картку на сайті ТАСКОМБАНКУ. І ось в руках зручний платіжний інструмент, який крім безпеки та зручності, приносив додаткові приємні бонуси своїм власникам — знижки від партнерів фестивалю в зоні фудкорту на Фестивальній площі, а також у квиткових касах.
Підсумки Одеського міжнародного кінофестивалю: новинки, інновації, переможці
«За 9 днів гості Фестивалю оформили декілька тисяч OIFF Card. Всі фестивальні картки залишаються активними для клієнта і стануть прекрасним розрахунковим інструментом у повсякденному житті. Завдяки pay pass OIFF Card швидко і зручно розраховуватися в магазині. Також з нею можна сміливо здійснювати покупки в інтернеті, не турбуючись про безпеку. Вона прив’язана тільки до номера телефону й не дає доступу до вашого банківського рахунка. Поповнення картки безкоштовно, тому вона стане в нагоді, якщо потрібно перевести гроші рідним. Наприклад, батьки можуть перераховувати своїм дітям-студентам кошти на оплату житла або на кишенькові витрати. В цілому ми залишилися задоволені прем’єрою cashless на Одеському кінофестивалі і плануємо продовжити ініціативу в наступному році», — підкреслив Денис Раковський, директор з продажу роздрібного бізнесу ТАСКОМБАНКУ.
Підсумки Одеського міжнародного кінофестивалю: новинки, інновації, переможці

Церемонія закриття й переможці

Премії за кращі роботи в Національній програмі вже традиційно вручив генеральний партнер фестивалю ТАСКОМБАНК. Цього року розмір премій склав 100 тисяч гривень за кращий повнометражний фільм, 60 тисяч гривень за кращу режисерську роботу, 50 тисяч гривень за кращий короткометражний фільм та 50 тисяч гривень за кращу акторську роботу.
Золотий Дюк за кращий повнометражний фільм Національної конкурсної програми дістався «Дельті» Олександра Течинського. В номінації «Краща режисерська робота» перемогла Тоня Ноябрьова, картина «Герой мого часу». Кращим українським короткометражним фільмом названо роботу «В радості, й тільки в радості», режисер Марина Рощина. Власницею Дюка за кращу акторську роботу в Національному конкурсі стала Анастасія Пустовіт, картина «Коли падають дерева», режисер Марися Никитюк.
Фільмом закриття ОМКФ стала нова картина французького режисера П’єра Сальвадоре «Звільнені!» з Одрі Тоту в одній з головних ролей. Картина вже отримала приз Консорціуму письменників та композиторів «Двотижневика режисерів» Канського кінофестивалю-2018, і тепер була представлена глядачам у Фестивальному палаці. Урочистий прийом на честь закінчення ОМКФ 2018 традиційно відбувся в Саду скульптур Одеського літературного музею.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас