Новий символ удачі вже у відділеннях Радабанк! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий символ удачі вже у відділеннях Радабанк!

Особисті фінанси
52
У 2018 році Радабанк готовий представити вам новий символ удачі від Австралійського монетного двору – срібну монету-амулет з топазом, що обертається, оточений на реверсі вісьма коропами коі (парчеві коропи) серед півоній. Така монета може стати чудовим подарунком та символом турботи не лише для близьких, але й для ділових партнерів, як ознака серйозності, міцності та стабільності ділових відносин.
На створення цієї монети її авторів надихнули стародавні китайські повір’я. Відомі своєю здатністю пливти проти течії, коропи коі у східних культурах є символом цілеспрямованості та наполегливості. З роками вони стали символізувати удачу, достаток, незалежність та амбіційність. За старовинною легендою, короп коі пливе проти течії крізь водоспади та інші перепони, щоб дістатися вершини гори та перетворитися на поважного містичного дракона. Жовтий топаз традиційно асоціюється з удачею та енергією, а число «8» вважається найбільш щасливим у китайській культурі.
Також звертаємо вашу увагу на те, що в наших відділеннях ви можете знайти не менш цікаві монети Австралійського монетного двору міста Перт, такі як, наприклад, срібна монета «Термометр ацтеків», яка має вставку-термометр зі шкалою за Цельсієм та за Фаренгейтом. Термометр лицьовою стороною розміщений в центр карбованого срібного сонця в ацтекському стилі.
Як відомо, 2018 рік – рік Вогняної Собаки. Саме тому нова серія монет «Цуцики» з зображеннями бордер коллі, бігля та золотистого ретривера, стане відмінним подарунком на удачу на будь-яке свято! Також повідомляємо, що восени в наших відділеннях будуть доступні ще дві нові монети з серії – з зображенням англійського бульдога та пуделя.
Без уваги також не залишилося хвилююче серця всього світу королівське весілля – монета випущена на честь весілля Його Королівської Високості принца Гаррі та Меган Маркл.
Дізнатися вартість та переглянути весь каталог Австралійського монетного двору міста Перт можна на нашому сайті або зв’язатись з контакт-центром за телефоном 0 800 500 999.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас