Харківська область: детінізація ринку алкоголю і тютюну "повернула" в казну мільйони гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Харківська область: детінізація ринку алкоголю і тютюну "повернула" в казну мільйони гривень

Казна та Політика
478
З початку поточного року податківці Харківської області здійснили 356 перевірок суб’єктів роздрібної та оптової торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.
Про це розповіли в прес-службі ГУ ДФС Харківської області.
“За результатами розгляду матеріалів зазначених перевірок до суб’єктів господарювання застосовано фінансові санкції на загальну суму 3,9 млн грн. Надходження до бюджету склали 2,6 млн грн”, – розповіли в прес-службу ГУ ДФС Харківської області.
При цьому в ДФС відзначили, що найчастіше підприємці області грішать: безліцензійною торгівлею алкогольними напоями та тютюновими виробами; торгівлею алкогольними напоями через РРО, який не вказано в ліцензії; відсутністю прибуткових документів на підакцизні товари та невидачею касових чеків; реалізацією та зберіганням алкогольних напоїв та тютюнових виробів без наявності марок акцизного податку; недотриманням вимог чинного законодавства щодо обмеження продажу алкогольних напоїв; безліцензійним виробництвом алкогольних напоїв.
Також підприємці Харківської області дуже часто продають алкогольну продукцію, яка йде врозріз за вартістю з мінімальними роздрібними цінами на алкогольні напої, додали податківці.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас