День фінансів, 26 липня: єдиний квиток від УЗ, "винуватець" потопу в Києві, нові терміни оплати за світло — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 26 липня: єдиний квиток від УЗ, "винуватець" потопу в Києві, нові терміни оплати за світло

777
Четвер, 26 липня. Поки Київ відходить від вчорашнього потопу, впроваджують нові терміни оплати за світло, і пропонують єдині квитки:
Відмовка Київавтодору. У Київавтодорі пояснили, чому столицю затоплює під час сильних злив. Генеральний директор “Київавтодору” сказав, що за кілька годин випала тримісячна норма опадів. Тому зливові каналізації не можуть пропускати таку кількість води. На питання, хто в цьому винен, він відповів: “Винна погода і аномальні умови передусім”.
Пропозиція Кравцова. Укрзалізниця хоче ввести єдиний квиток на поїзд і літак. За словами в.о. голови правління “Укрзалізниці” Євгена Кравцова, спочатку потрібно реалізувати проект швидкісної електрички в “Бориспіль”, після чого відбудеться запровадження єдиного квитка. Він включатиме в себе квитки на швидкісні поїзди і квитки на літак.
Інформація від метрополітену. У прес-службі київського метрополітену розповіли, що старі жетони на проїзд можна обміняти на нові без доплати до кінця липня. Важливо, що з 1 серпня обмін буде здійснюватися тільки в сервісних центрах з доплатою. Доплачувати доведеться по 3 гривні за кожен синій жетон.
Твердження Новака Кабмін і НБУ хочуть штучно опустити гривню до кінця року. Такі прогнози висловив кандидат економічних наук і глава Комітету економістів України Андрій Новак. Він стверджує, що український уряд і Нацбанк запланували подальшу девальвацію гривні до кінця поточного року, причому штучну. Так, середньорічний курс повинен скласти 29,3 гривні за долар, а курс на кінець року – 30,1 гривні за долар.
Попередження від “ДТЕК Київські електромережі”. У Києві для споживачів встановили нові терміни оплати за електроенергію. За новими правилами, оплачувати потрібно не пізніше 20 числа наступного місяця. Рахунок за послуги потрібно внести протягом 10 робочих днів з дня його отримання побутовим споживачем, 5-ти – непобутових. Якщо ж послугу відключили, то для відновлення постачань необхідно буде погасити існуючу заборгованість, а також витрати на повторне підключення.
Контроль від Омеляна. Українське керівництво вмикає режим посиленого контролю на ринку автобусних пасажирських перевезень. За словами міністра інфраструктури Володимира Омеляна, всі перевізники будуть піддаватися тотальному контролю з боку Нацполіції. У разі порушень будуть конфісковувати транспортні засоби, позбавляти ліцензій і виписувати штрафи.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас