Творець Uber запустить в США трейдингову платформу криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Творець Uber запустить в США трейдингову платформу криптовалют

Фондовий ринок
163
У США з’явиться нова трейдингова платформа Voyager, що пропонує клієнтам торгові операції c криптовалютами без комісій. Стартап є аналогом американського додатка для торгівлі акціями та криптовалютами Robinhood, – повідомляє Fortune.
Учасниками проекту є співзасновник Uber Оскар Салазар, інвестор Uber Філіп Ейтан, а також глава роздрібного брокера Lightspeed Financial Стівен Ерліх. Останній обыймає пост CEO стартапу.
Компанія буде функціонувати як безкоштовний сервіс-агрегатор для більш ніж десяти торговельних майданчиків. Це дозволить трейдерам здійснювати купівлю/продаж криптовалют за найбільш вигідною ціною.
Спочатку на Voyager будуть представлені 15 криптовалют, в тому числі біткойн, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ethereum Classic. За словами Стівена Ерліха, компанія схиляється до додавання активів, які недоступні на більшості великих американських майданчиків, в тому числі XRP і Stellar. Однак перед цим Voyager забезпечить надійне зберігання цих криптовалют.
Бета-тестування майданчика почнеться на цьому тижні, а в жовтні трейдери отримають доступ до мобільного додатку Voyager.
В майбутньому платформа планує запропонувати додаткові послуги для хедж-фондів та інституційних інвесторів, а також запустити новинний і аналітичний сервіс.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас