Криптовалютний хедж-фонд рекомендує купувати Біткойн і зливати Ethereum — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криптовалютний хедж-фонд рекомендує купувати Біткойн і зливати Ethereum

Фінтех і Картки
7153
Криптовалютний хедж-фонд Tetras Capital применшує значимість Ethereum, вихваляючи при цьому Біткойн. На думку експертів, у цієїй криптовалюти набагато більший потенціал зростання, ніж у «срібного призера» ринку.
До речі, ця заява, схоже, вплинула на курси криптовалют. ETH втратив популярність у покупців, а Біткойн демонструє поліпшення.
Як правило, позиції одного інвестиційного фонду недостатньо, щоб вплинути на думку ринку про конкретний цифровий актив. Однак доведено, що ведмежі заклики часто привертають увагу деяких трейдерів. Як і інші події в секторі, негативні позиції будуть неефективні і в кінцевому підсумку знизять ціну на цифрову валюту. Саме цього і домагалися в Tetras Capital, коли опублікували докладний звіт, який класифікував Ethereum як монету без майбутнього.
У докладному повідомленні в блозі, в якому згадувався звіт, Tetras Capital уточнили причину відмови від другої за величиною криптовалюти. В результаті Ethereum знизив вартість. До звіту 1 ETH був еквівалентний 0,072 BTC, але після публікації – знизився до 0,068.
Згідно з повідомленням Tetras Capital, популярність Ethereum рухається по низхідній спіралі.
Успіх монети був викликаний ретельністю з боку інвесторів. Крім того, поточна вартість ETH не виправдана в першу чергу тому, що інфраструктура і технологія блокчейну Ethereum не відповідають необхідним технічним характеристикам.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас