Долар США слабо знижується в четвер до основних світових валют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар США слабо знижується в четвер до основних світових валют

Валюта
695
Курс долара США в ході азіатських торгів у четвер продовжує демонструвати слабку негативну динаміку після зниження за підсумками попереднього дня.
Президент США Дональд Трамп і глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер домовилися взяти паузу у введенні нових мит і, щоб вирішити протиріччя, провести переговори про скасування торговельних бар’єрів, субсидій, домовитися щодо мит на сталь і алюміній. Д.Трамп заявив, що завдяки домовленостям настає “нова ера” у відносинах між США і ЄС.
Водночас перемир’я в торговому конфлікті з ЄС дозволить США сконцентрувати свої зусилля на Китаї, який Вашингтон вважає головним порушником правил міжнародної торгівлі.
Увага інвесторів у четвер буде зосереджена на черговому засіданні Європейського центрального банку і прес-конференції його глави Маріо Драгі, в ході якої він може озвучити перспективи зміни грошово-кредитної політики. Крім того, ЄЦБ може оновити прогнози економіки єврозони, зазначає MarketWatch.
Євро торгується вранці в районі $1,1732 проти $1,1729 на закриття минулої сесії.
Вартість єдиної європейської валюти перебуває в четвер у районі 129,87 єни в порівнянні з 130,16 ієни в попередній робочий день. Курс долара становить 110,70 єни проти 110,98 єни в середу.
Індекс ICE U.S. Dollar, що показує вартість долара США відносно шести основних світових валют, зменшився на 0,1%. Індикатор WSJ Dollar, що відстежує динаміку курсу долара відносно 16 основних світових валют, опустився на 0,02%.
Народний банк Китаю підняв курс юаня в четвер на 0,6%, що стало максимальним підвищенням за останні три тижні. Долар коштує 6,7662 юаня проти 6,804 юаня днем ​​раніше.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас