Долар слабо знижується до євро та єни напередодні зустрічі Трампа з Юнкером — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар слабо знижується до євро та єни напередодні зустрічі Трампа з Юнкером

Валюта
209
Курс долара США слабо змінюється в парі з євро і єною в ході торгів у середу, трейдери чекають підсумків зустрічі голови Європейської комісії (ЄК) Жан-Клода Юнкера з президентом США Дональдом Трампом.
У середу Ж.-К.Юнкер і член ЄК з питань торгівлі Сесілія Мальмстрем зустрінуться з Д.Трампом, щоб, як кажуть європейські політики, знизити градус напруженості в торговельних відносинах. Однак “ніхто не відчуває оптимізму”, заявило Financial Times джерело в дипломатичних колах.
Поїздка глави ЄК у Вашингтон сприймається Брюсселем і ринками як останній шанс уникнути повномасштабної торговельної війни з США, пишуть європейські та американські видання.
Раніше Д.Трамп на своїй сторінці в соцмережі Twitter заявив, що у нього є пропозиція для ЄС – скасувати всі мита, бар’єри і субсидії в зовнішній торгівлі. “Це нарешті можна буде назвати вільним ринком і чесною торгівлею! Сподіваюся, що вони це зроблять, але вони цього не зроблять”, – сказав президент.
Євро торгується о 15:50 в районі $1,1694 проти $1,1687 на закриття минулої сесії.
Вартість єдиної європейської валюти перебуває в середу в районі 129,88 єни в порівнянні з 129,96 єни в попередній робочий день. Курс долара становить 111,08 єни проти 111,20 єни у вівторок.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас