У Німеччині почали укладання труб для "Північного потоку-2" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині почали укладання труб для "Північного потоку-2"

Фондовий ринок
1794
У Німеччині почали укладання перших труб в рамках спорудження газопроводу “Північний потік-2”, по якому природний газ буде поставлятися з Росії в Німеччину. Про це повідомляє Deutsche Welle.
Так, на першому етапі сегменти труб, приварені один до одного на судні, будуть протягнуті по підземному тунелю, який веде до наземної приймальної станції, повідомив представник компанії.
Як зазначається, судно-трубоукладач Castoro 10 в ніч на середу, 25 липня, почав роботи на наземній стикувальній станції під Любміні в Грайфсвальдській затоці.
Компанія “Північний потік-2” ще два місяці тому приступила до будівництва 30-кілометрового підводного тунелю в прибережних водах. У серпні почнуться роботи з безпосереднього укладання труб.
Також будівництво спірного газопроводу “Північний потік-2”, проти якого різко виступають Україна, країни Балтії і Польща і США, планується завершити до кінця 2019 року.
Зазначимо, що заступник держсекретаря США з питань енергетичних ресурсів Френсіс Феннон заявив про категоричний опір проекту “Північний потік-2”.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас