Join Up! відмовляється від Airbus і знову скорочує польотну програму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Join Up! відмовляється від Airbus і знову скорочує польотну програму

Фондовий ринок
1653
Туроператор Join Up! відмовляється від використання широкофюзеляжного літака Airbus А330-200 і буде перевозити туристів на запланованих раніше рейсах літаками Boeing 737, повідомила прес-служба Join UP!.
“У зв’язку з неможливістю отримати дозвіл на польоти в аеропорт Харкова на постійній основі великого повітряного судна такого типу компанія прийняла рішення не використовувати цей літак в Україні”, – йдеться в прес-релізі.
Згідно з ним, перельоти перерозподіляються між літаками меншої місткості SkyUp Ailrlines і авіакомпаній-партнерів Join UP!
У польотну програму турів з Харкова в Шарм-ель-Шейх, крім рейсів по вівторках і п’ятницях, також був доданий рейс в неділю.
У Львівському аеропорту авіакомпанія SkyUp Airlines скасувала кілька слотів Airbus A330-200: 25 і 28 липня рейси Хургада – Львів – Хургада (№KUP5414 і №KUP5413), 26 і 29 липня рейси Шарм-ель-Шейх – Львів – Шарм-ель-Шейх (№KUP5314 і №KUP5313). Ці рейси будуть здійснені в ті ж дати, але двома літаками авіакомпаній-партнерів, вказує прес-служба.
Як підкреслює прес-служба Join Up !, всі рейси з аеропорту Харків у напрямку Шарм-ель-Шейх і з аеропорту Львів за напрямками Хургада і Шарм-ель-Шейх здійснюються, вони далі заплановані відповідно до заявленого раніше розкладу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас